Залиште e-mail, і ми напишемо, щойно він повернеться!
Опис
ПРИРОДА ПРОПОЗИЦІЇ
Органічна касторова олія
Рицинус звичайний
Головний союзник шкіри (нігті, вії, брови, волосся)
Відомий тим, що зміцнює нігті, прискорює ріст волосся та вій, робить волосся міцнішим, густішим та блискучішим
Регенеруючий, пом'якшуючий, загоюючий та живлячий
Перше холодне пресування
100% чистий та натуральний
Крихка та проблемна шкіра, а також пошкоджене та сухе волосся
100 мл
ЗАСІБ ДЛЯ ЗНЯТТЯ МАКАЯЖУ ТА ОЛІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ CLEOPATRE
Рицинова олія, також відома в Єгипті як «Кікі», культивована дуже давна в Єгипті та відома з давніх часів Клеопатрою, яка використовувала її як засіб для зняття макіяжу, має дивовижні властивості. Рицинова олія, багата на рицинолеву кислоту (понад 86%), використовується вже чверть століття для лікування безлічі захворювань. Відома своїми знеболювальними, протизапальними, антибактеріальними та проносними властивостями, рицинова олія широко використовується в косметиці для догляду за віями, волоссям та нігтями. Колись її використовували в помадах наших бабусь, а тепер її замінили інші олії, часто мінеральні, які повільніше прогіркають. Практично без запаху та кольору, її в'язка текстура перешкоджає її використанню на великих поверхнях.
Рицинова олія є важливим союзником для шкіри (нігтів, вій, брів та волосся). Відома тим, що зміцнює нігті, вона прискорює ріст вій та волосся, роблячи їх міцнішими, густішими та блискучими. Регенеруючи, пом'якшуючи, загоюючи та живлячи, вона ідеально підходить для тендітної та проблемної шкіри, а також сухого та пошкодженого волосся.
Використання: Косметика
Випадіння волосся
Вії
Нігті
Крихка шкіра
Проблемна шкіра (акне, шрами, обвітрення)
Суха шкіра
Пігментні плями
Пошкоджене та сухе волосся
Характеристики
| Код товару | 940778 |
| Категорія | Ароматерапія, Вітаміни та БАДи, Товари для дому |
| Пропозиції | Товари з ЄС |
| Об'єм | 100 мл |
Відгуки
Всі відгуки
Немає відгуків про цей товар.